British School - Zwemgala op 9 december 2017

• Op dinsdag 26 september was er een kleine delegatie van onze club aanwezig op de Special Olympics Cocktail Receptie van de British School (BSB) om de organisatie van het Unified Zwemgala  af te trappen. Dit zwemgala zal worden georganiseerd door 12 leerlingen van deze school onder leiding van hun lerares Sarah Jones en de kans bieden om personen met een beperking samen te laten zwemmen met valide personen. Dit gala is gepland op 9 december van 14:00 tot 17:00 uur in het zwembad van de BSB. Special Olympics atleten van ’t Vosje en van onze club zullen hieraan deelnemen.

• Eddy Beckers van Special Olympics was ook aanwezig en mocht een cheque van 10.000 € in ontvangst nemen dat de Friends of BSB en  hun sponsors hadden opgehaald tijdens een Gala-diner georganiseerd in september.

• De BSB is al 26 jaar hoofdsponsor van Special Olympics en het is mooi om te zien dat de studenten van deze school al zo vroeg worden gevraagd om acties te ondernemen om te kunnen blijven sponsoren.